tl   tr
 
tl  
 
Üzleti vízum

Ezt a vízumot azok vehetik igénybe, akik üzleti céllal szeretnének Ausztráliába utazni. Az üzleti kiutazást minden esetben igazolni kell a követség felé. A kinttartózkodás hossza, az engedélyezett utazások száma, és a vízum érvényessége, a vízumosztállyal való megállapodás szerint alakul.


Forgatag
Bizonyos körülmények között, lehetséges, hogy a vízum 5 évig is érvényes, vagy hogy az útlevéllel azonos lejáratú, és korlátlan számú, 3 hónapot meg nem haladó üzleti látogatást engedélyez minden egyes belépéskor.

További információ: www.immi.gov.au/business/title.htm
 
bl   br
 
bl   lr


Powered by: Insms.net